Iskola-előkészítő foglalkozások óvodásoknak!

Iskola.2.jpg

 

 

 

ISKOLA-ELŐKÉSZÍTŐ FOGLALKOZÁS INDUL NAGYCSOPORTOS ÓVODÁSOK RÉSZÉRE                                                                                                          

A kisiskoláskori élmények számottevően befolyásolják egy gyermek életét. A kezdeti sikerek önbizalmat adnak a későbbi akadályok leküzdéséhez, magukkal hozzák a tanuláshoz való pozitív hozzáállást.

Programunk célja, hogy felkeltsük a gyerekekben az iskola és a tanulás iránti érdeklődést, kiszűrjük és fejlesszük az esetleges hiányosságokat, erősítsük meglévő képességeiket. Szeretnénk hozzájárulni a gyerekek sikeres, zökkenőmentes iskolakezdéséhez. Programunk egy önfeledt játéksorozat, amelyben fontos szempont, hogy a gyermekek jól érezzék magukat a foglalkozásokon, semmiféle teljesítménykényszer ne merüljön fel. A teljes tanévre tervezett foglalkozás-sorozat játékai az alábbi főbb terület köré csoportosulnak, természetesen komplex módon, egymással szoros egységet képezve:

- Írás-előkészítés játékos gyakorlatokkal. (helyes ceruzafogás, fejlesztő játékok a finommozgás és a szem-kéz koordináció fejlesztésére)
- Rövid mesék, versek és a hozzájuk kapcsolódó feladatok - segítik a kisgyermekek szókincs- és beszédfejlesztését.
- Matematika képességfejlesztés. Tapasztalaton és tevékenységen keresztül alapozza meg a szám- és mennyiségfogalom kialakulását, fejleszti a kisgyermek problémalátó és problémamegoldó gondolkodását.

Minden részképességet érintve a mozgáson keresztül fejlesztjük az összes, tanuláshoz szükséges részképességet.


Tudnivalók:
A foglalkozás időtartama: 45 perc

A foglalkozás ára: csoportlétszámtól függően kb. 1000,- Ft/fő/foglalkozás. A foglalkozásokra valamennyi alapanyagot és eszközt mi biztosítunk. Az elkészített kis alkotásokat a gyerekek haza vihetik.

Jelentkezés: 30/946-8844; adnyelvstudio@gmail.com

iskelők.jpg

banner4
banner5
Hírlevél
E-mail cím

banner2
banner3