Mozgásformák

 

Baba-mama torna

A szülés után is fontos, hogy odafigyeljünk egészségünkre, a szükséges sportmozgás a mindennapi életünk részévé váljon. A baba-mama torna ehhez nyújt segítséget. Növeli a bensőséges kapcsolatot anya és gyermeke között. Mindkettőjük számára fizikai és egyben mentális tréning is. Segít a szülés utáni regenerációban, a fizikai és a szellemi kondíció visszaszerzésében, valamint pozitív hatással van a baba fejlődésére, mozgásérzékelésére és idegrendszerére. Jó az anyukáknak, hiszen megbeszélhetik a gyermekneveléssel és ellátással kapcsolatos dolgokat, hasznos tippek és trükkök adódhatnak át egy-egy ilyen alkalommal. Jó a babának, mert szélesebb körben megismerheti az őt körülvevő világot.

 

Pilates

Légzéstechnika, erősítés, helyes testtartás.

Minden izomcsoportot erősítő és átmozgató gyakorlatok, különös tekintettel a törzs izmaira, a helyes testtartás és a gerinc erősítése érdekében.

 

Step aerobic

Az aerobic egyik legnépszerűbb változata a step-aerobic. Gyors elterjedését a lépcsőn végzett gyakorlatokkal elért magasabb kalória-felhasználásnak, zsírégetésnek köszönheti.

A step aerobic nagyszerű módja a zsírégetésnek, és segít az izomtónus javításában, építésében.

A step aerobik ugyanazokat a nagy izomcsoportokat dolgoztatja meg, mint a hagyományos aerobic, de még fokozottabb zsírégetéssel jár, így fogyókúrázóknak különösen ajánlott. A step aerobik főként a lábikrát, combot, csípőt és a feneket mozgatja, formálja, amely helyeken a zsírréteg gyorsabban megtelepszik.

A step aerobik fejleszti a kondíciót és a koordinációt!

 

Gerinctorna

Az élet maga a mozgás. A mozgás serkenti a vérkeringést és jótékony hatása van az egész szervezetre, ami minden életkorban fontos.

A gerinc és nagyízületek átmozgatása, hátizmok erősítése megelőzi, illetve csökkenti a fellépő gerincproblémák gyakoriságát.

Kívülről egyszerűnek tűnő gyakorlatok (a gerincet tehermentesítő fekvő helyzetben) szinte az egész testet átmozgatják (az ízületeket kímélve) és erősítik a helyes testtartásért felelős izmokat.

Rendszeres tornával a mindennapi akadályokat könnyebben leküzdheti.

 

Body Art Basic

A Body Art Basic olyan komplex edzést kínál, amely hatására az izmok újra visszanyerik rugalmasságukat. A Body Art Basic a tudatos edzés mellett a test, a lélek és a szellem hármasságának harmóniáját adja, mely során kitüntetett szerepet kap a légzés.  

A Body Art Basic javítja a testtartást, fejleszti az erő-állóképességet, hajlékonyságot, rugalmassá teszi a test izmait. A gyakorlatok mindenki számára könnyen követhetők és elsajátíthatók, kortól, nemtől edzettségi állapottól függetlenül.

Ilyen tudatos, pontos, minden részletre odafigyelő, teljes programot kínál ez az edzésforma.

 

 

banner4
banner5
Hírlevél
E-mail cím

banner2
banner3